#

Mohilla-Makó Zsuzsanna vagyok, természetgyógyász, a CsakraTea család megalkotója.


2015-ben azzal a céllal alkottam meg a CsakraTea keverékeket, hogy a teáimon keresztül minél többen megismerjék és megszeressék a gyógynövényeket és a belőlük készülő teákat.
Fitoterapeutaként sokan kértek tőlem teakeverékeket és recepteket, így született az ötlet, hogy néhányat ezek közül nagyobb mennyiségben is elkezdjek forgalmazni.


A CsakraTea termékek már jelen vannak nagykereskedőknél, néhány biobolt polcain és webáruházakban is.
Teákkal, természetes gyógymódokkal kapcsolatos kérdésekre szívesen válaszolok a Facebook oldalon (facebook.com/csakratea) vagy privát üzenetben is.

A teák alkotásán és forgalmazásán túli területeim: fülakupunktúrás addiktológia, fitoterápiás tanácsadás, tibeti energetikai kezelések és tanfolyamok, reinkarnációs utaztatás. Célom, hogy a hozzám fordulók elinduljanak a testi-lelki egészség felé vezető úton, és megismerve a természetes gyógymódokat egyre jobban és jobban érezzék magukat.

Hogyan kezelek?

Első személyes találkozó során részletesen megbeszéljük, hogy mit szeretne elérni, mi a probléma és mit tett érte eddig. Ezt követően javaslatot teszek a megoldás menetére vonatkozóan (gyógynövények, étrend-életmód, kezelési módszerek és gyakoriság).
A bemutatkozó konzultációt követik a kezelések (akár már első alkalommal is). A kezelések során ötvözöm az általam ismert technikákat: talp és fül reflexzónák kezelése, energetikai kezelés, meditáció stb. Egyszerűbb feladatok és heti min. 2-3 alkalom esetén 1 órás, heti 1 alkalom esetén 2-2,5 órás a találkozók időtartama. A kezelés-sorozat hossza szintén egyéntől függ - néhány héttől néhány hónapig változik.

Ha segítségére lehetek bármely területen, keressen elérhetőségeimen.
Tel: +36 20 2495539 (9-16 óra között)
E-mail: hello@csakratea.hu
Hétfő-szerda-pénteki napokon általában a teákkal dolgozom, kedden és csütörtökön inkább az emberekkel (kezelek).