Szállítás és Fizetés


A CsakraTea webáruházban a következő szállítási és fizetési lehetőségek közül választhatod ki a Neked legmegfelelőbbet:

 • Házhozszállítás futárral (DPD, GLS vagy MPL) előre utalás vagy bankkártyás fizetés esetén - 1200 Ft
 • Házhozszállítás futárral, utánvétes fizetéssel - 1700 Ft
 • WEBOX terminálnál történő átvétel fizetés módjától függetlenül - 699 Ft
 • Foxpost terminálnál történő átvétel (csak átutalással vagy bankkártyás fizetéssel kérhető, utánvét kizárva) - 680 Ft
 • Foxpost házhozszállítással (csak átutalással vagy bankkártyás fizetéssel, utánvét kizárva) - 1090 Ft
 • Személyes átvétel - átvételi pontjainkon előzetesen egyeztetett időpontban ingyenesen kaphatod meg a csomagodat. Mivel ezek átvételi helyek, nem feltétlenül van folyamatos kiszolgálás és raktárkészlet, ezért minden esetben kérjük a hely és időpont egyeztetését.
 • Átvételi pontok: 1092 Budapest, Ráday utca 59. III/2. vagy 1141 Budapest, Zoborhegy tér 12/a.
 • Zuglói házhozszállítás: Rendelési értéktől függetlenül Budapest XIV. kerületében ingyen házhoz visszük a rendelt árut (ebben az esetben válaszd a személyes átvétel opciót).
Házhozszállítás esetén kérjük olyan címet adj meg, ahol napközben 8-17 óra között át tudod venni a csomagot. Hasznos lehet, ha megadod a telefonszámodat is, hogy probléma esetén a futárcég vagy mi felvehessük Veled a kapcsolatot.

A szállítás költségét bruttó 15000 Ft fölötti rendelés esetén mi álljuk.

Csomagfeladási napok: kedd és péntek

A kiszámíthatóság érdekében heti két szállítási napot vezettünk be. Azokat a rendeléseket tudjuk biztonsan feladni, amik előző délután (hétfő és csütörtök) 16 óráig érkeztek be, valamint előre utalás esetén a pénz a szállítás reggelén 9-ig a számlánkra beérkezik.

Természetesen lehetnek mindig SOS esetek, amikor nem tudsz várni a következő szállítási napig - ilyenkor hívj fel telefonon és egyeztetjük, hogy mit tudunk vállalni.

A WEBOX vagy FOXPOST igénybevétel menete:

 1. Tedd a kosárba a rendelni kívánt termékeket.
 2. Válaszd ki a WEBOX vagy FOXPOST terminálnál történő átvétel opciót.
 3. Kérjük, a rendelés megjegyzés rovatában tüntesd fel a kiválasztott Webox vagy Foxpost terminál azonosítóját vagy címét (a https://webox.hu/hu/neked/keresd-meg-a-terminalod vagy a http://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/ oldalakon lehet megnézni a terminálok helyét)
 4. Amennyiben a rendelésben ezt elmulasztottad, vagy változtatni szeretnél, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@csakratea.hu címen.
 5. A csomag terminálba érkezéséről a Webox és Foxpost SMS-ben és e-mailen is értesít, onnantól 72 órán belül a Neked kényelmes időpontban vehető át a csomag az e-mailben kapott QR kód vagy az SMS-ben is megküldött csomagszám azonosítóval.

Fizetési lehetőségek

 • Bankkártyás fizetés: ha ezt a fizetési módot választod, a rendelés végén átirányítunk a Barion rendszerébe, ahol gyorsan és biztonságosan fizethetsz bármilyen erre alkalmas bankkártyával. A fizetést követően elektronikus számlát kapsz a vásárlásról. Összeköthető bármilyen szállítási móddal.
 • Átutalás: vásárlásodat egyedi átutalással is fizetheted. Ebben az esetben a megrendelés összegét kérjük a Budapest Banknál vezetett 10103173-18233900-02004006 (Budapest Bank) bankszámlára átutalni. Rendelésed az összeg beérkezését követően aktiválódik, ezt követően kezdjük meg a rendelés összekészítését.
 • Utánvét: díja futárral történő házhozszállítás esetén +500 Ft - Ebben az esetben ráérsz a rendelés kiszállításakor készpénzben fizetni a futárnak.
 • Webox utánvét: a terminálnál bankkártyával fizetheted ki csomagod értékét, készpénzes fizetésre itt nincs lehetőség. Az utánvétnek ebben az esetben nincs külön díja a szállítási költségen felül.
 • Készpénz: átvevőponton történő személyes átvétel esetén készpénzben is fizethetsz.


Tovább a termékekhez