Szállítás és Fizetés


A CsakraTea webáruházban a következő szállítási és fizetési lehetőségek közül választhatod ki a Neked legmegfelelőbbet:

 • MPL házhozszállítás - 1000 Ft
 • Posta csomagautomatába - 500 Ft
 • Foxpost terminálnál történő átvétel (átutalással, bankkártyás fizetéssel vagy akár utánvéttel) - 500 Ft
 • Foxpost házhozszállítással (átutalással, bankkártyás fizetéssel vagy akár utánvéttel) - 800 Ft
 • Személyes átvétel - átvételi pontjainkon előzetesen egyeztetett időpontban ingyenesen kaphatod meg a csomagodat. Mivel ezek átvételi helyek, nem feltétlenül van folyamatos kiszolgálás és raktárkészlet, ezért minden esetben kérjük a hely és időpont egyeztetését.
 • Átvételi pontok: 1092 Budapest, Ráday utca 59. III/2. vagy 1141 Budapest, Zoborhegy tér 12/a.
 • Zuglói házhozszállítás: Rendelési értéktől függetlenül Budapest XIV. kerületében ingyen házhoz visszük a rendelt árut (ebben az esetben válaszd a személyes átvétel opciót).
Mindegyik szállítási módhoz kérhető utánvétes rendelés, ám ez esetben a szállítási költségre +300 Ft számítódik.

Házhozszállítás esetén kérjük olyan címet adj meg, ahol napközben 8-17 óra között át tudod venni a csomagot. Hasznos lehet, ha megadod a telefonszámodat is, hogy probléma esetén a futárcég vagy mi felvehessük Veled a kapcsolatot.

A szállítás költségét bruttó 10.000 Ft fölötti rendelés esetén mi álljuk.

Csomagfeladási napok: kedd és péntek

A kiszámíthatóság érdekében heti két szállítási napot vezettünk be. Azokat a rendeléseket tudjuk biztonsan feladni, amik előző délután (hétfő és csütörtök) 16 óráig érkeztek be, valamint előre utalás esetén a pénz a szállítás reggelén 9-ig a számlánkra beérkezik.

Természetesen lehetnek mindig SOS esetek, amikor nem tudsz várni a következő szállítási napig - ilyenkor hívj fel telefonon és egyeztetjük, hogy mit tudunk vállalni.

A FOXPOST igénybevétel menete:

 1. Tedd a kosárba a rendelni kívánt termékeket.
 2. Válaszd ki a FOXPOST terminálnál történő átvétel opciót.
 3. Kérjük, a rendelés megjegyzés rovatában tüntesd fel a kiválasztott Foxpost terminál azonosítóját vagy címét (http://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/ oldalakon lehet megnézni a terminálok helyét)
 4. Amennyiben a rendelésben ezt elmulasztottad, vagy változtatni szeretnél, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@csakratea.hu címen.
 5. A csomag terminálba érkezéséről a Foxpost SMS-ben értesí. Onnantól 72 órán belül a Neked kényelmes időpontban vehető át a csomag az SMS-ben megküldött egyedi nyitókóddal.

Fizetési lehetőségek

 • Bankkártyás fizetés: ha ezt a fizetési módot választod, a rendelés végén átirányítunk a Barion rendszerébe, ahol gyorsan és biztonságosan fizethetsz bármilyen erre alkalmas bankkártyával. A fizetést követően elektronikus számlát kapsz a vásárlásról. Összeköthető bármilyen szállítási móddal. Ha valami miatt a fizetési folyamat megszakad, akkor a rendelésed nem befejezett. Ha nem kaptál visszaigazolást a rendelésről, keress minket vagy vigyél be új rendelést.
 • Átutalás: vásárlásodat egyedi átutalással is fizetheted. Ebben az esetben a megrendelés összegét kérjük a Budapest Banknál vezetett 10103173-18233900-02004006 bankszámlára átutalni. Rendelésed az összeg beérkezését követően aktiválódik, ezt követően kezdjük meg a rendelés összekészítését. Összeköthető bármilyen szállítási móddal.
 • Utánvét: díja futárral történő házhozszállítás esetén +300 Ft - Ebben az esetben ráérsz a rendelés kiszállításakor készpénzben fizetni a futárnak.
 • Készpénz: átvevőponton történő személyes átvétel esetén készpénzben is fizethetsz.


Tovább a termékekhez