Adatkezelési Nyilatkozat


Az adatkezelő a Best Média Kft (12425613-2-43, 1092 Bp Ráday u 59.) a felhasználók személyes adatait a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli.

A csakratea.hu oldalon történő vásárlással Ön elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket. A regisztrációkor megadott adatokat a számlázáshoz és megrendelés teljesítéshez használjuk fel. A megkapott adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki.

Házhozszállítás esetén a kiszállításhoz szükséges alapinformációkat adjuk csak át a futárcégnek (név, szállítási cím, kapcsolattartó telefonszám), akik ezt a kiszállítást követően nem használhatják fel.

Vásárlóink elérhetőségi adatait (név, email cím) hírlevél küldése céljából eltároljuk. A hírlevelek jellemzően a CsakraTea termékekkel kapcsolatos újdonságokat, akciókat valamint aktuális eseményekre szóló meghívókat tartalmaznak.

A hírlevélre vásárlás nélkül is fel lehet iratkozni. A hírlevélre feliratkozók és a csakratea.hu oldalon regisztrált felhasználók, vevők a hello@csakratea.hu címre küldött emaillel valamint a hírlevél végén erre vonatkozó linken bármikor kérhetik adataik módosítását vagy azonnali törlését.

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-86680/2015.